Розмовляв по тел з
OleLukoe аргументів по поводу потрібності кастрації я не почув "просто треба" і все...Дивне бажання
Таке враження що людині просто подобаеться створювати собі і іншим проблеми ,я запропонував вже завтра забрати до себе пса з звітом через форум про його стан фізичний моральний і тд. і тп.
Цитата: della
Буду куратором, очень нужна финпомощь на оплату передержки, корма, глистогонки и прививки для корсика.
Передержка 600 грн в мес, корм 340 грн (бош птица со спельтой), привика около 80 грн, глистогонка около 50.
як певно всім тут зрозуміло на утримання хлопця грошей нема,а він елементарно хоче їсти.
На разі ситуація така : мені в телефонному режимі пані Ольга сказала що данний пес мені не підходить ...
Буду боротись до останнього.....
Шновні жителі форуму може я тут і новенький і мене ніхто не знае , але поясніть чому таке ставлення до собаки в чому вона винна? ...В тому що не в ті руки попала , Коли саме? Раніше чи зараз?
Тут всі такі Гуманні ,поясніть навіщо доломувати песику психіку? Хозяїн вигнав ,це для будь-якої собаки травма ,а для корса ,наскільки я розумію,дуже сильне потрясіння,зараз він буде звикати до тих в кого буде кантуватись ,життям це не можна назвати,і звикне ,прив'яжеться до цих людей ,а потім якщо пощастить знову розлука яку собака сприйме як зраду і знову новий хазяїн знову звикати ,а кому потрібен дорослий кобель ще й кастрований, знов удар по психіці. А якщо йому можна мати потомство? Це вирішують експерти в породі а не люди які дають тимчасовий притулок. Якщо не можна ,в документах вказуеться,що не для розведення і все,чомусь не каструють..
Nastya10 Я з вами розмовляв ще до форуму після оголошення в емаркеті Ви такої участі хочете для песика?
della Оскільки куратор Ви ,зателефонуйте мені будь-ласка.
Корсо Я знаю ,я новенький, прошу поручитись за мене ви найближчі до мене територіально,я можу вам для звітності його привозити якщо когось не влаштуь фото та івдео.
Всі хто бачив пусті ,без іскри ,без бажання жити очі кобеля допоможіть врятувати собаку.
OleLukoe незабудьте завтра заїхати до хлопця і дивлячичись йому в очі пояснити що замість життя в приватному будинку біля лісу в адекватній сім'ї яка любить собак Ви вибрали йому кастрацію , тиняння від одного волонтера до іншого і не зрозуміле майбутне.
P.S Не звертайте уваги на можливі орфографічні помилки то крик душі а не твір на здачу екзамену.