Президенту КСУ Онiщенку Г.Г.
члена КСУ, власника розплідника
CORSO NATA PER VINCERE Агалакова Ю.Ю.,
який живе за адресою:
м.Кривий Ріг, м-н Сонячний 6-69,
телефон: (096) 1013270
Заява
28 та 29 травня 2016 року на виставках рангу САС, які проводились у місті Васильків Київської області на стадіоні «Кристал» Васильківським РО КСУ (керівник – Урбан Василь Романович) в класі «Цуценята» була зареєстрована сука AVVA DOCTOR'S MISTERY (01.10.2015, чорного окрасу, батько - GEORGE VICTORY BRINGER FOR DOCTOR'S MISTERY, мати - MELA MORY DOCTOR'S MISTERY, власники - Віталій Скрипник та Валентин Герасько). Замість вказаної вище собаки в ринзі експонувалась собака мого розведення AMNESIA FOR DOCTOR'S MISTERY CORSO NATA PER VINCERE (21.10.2015 р., сірого окрасу, батько - LANSELOT DOCTOR'S MISTERY, мати – TINA QUEEN OF BEAUTY BE COME THE STAR DRAGON), яка була віддана 05.12.2015 р. Віталію Скрипнику як розрахунок за в’язку. В’язка зареєстрована Жовтневим РО КСУ «Саксагань» м. Кривого Рогу 21.10.2015 року, № 40с-15. Собака була чіпована, номер чіпу 804164100001172. Маю підозру, що чіп може бути видалений або деактивований.Додаю фото собаки AMNESIA FOR DOCTOR'S MISTERY CORSO NATA PER VINCERE у віці 30 днів, на якому видно ознаки тотожні з собакою AVVA DOCTOR'S MISTERY а саме:
1. абсолютно ідентична асиметрична біла пляма на грудях;
2. однаково забарвлені білим пальці на задній лівій лапі;
3. собака сірого окрасу, як і собака, що експонувалась в рингах обидва дні (в каталогах виставок у AVVA DOCTOR'S MISTERY вказаний чорний окрас).
Також на сайті розплідника DOCTOR'S MISTERY немає жодної згадки про послід від пари GEORGE VICTORY BRINGER FOR DOCTOR'S MISTERY - MELA MORY DOCTOR'S MISTERY (скріншот додається). У В.Скрипника немає жодної фотографії собаки AVVA DOCTOR'S MISTERY у віці до 45 днів, бо до цього часу вона знаходилась у місті Кривий Ріг під своїм справжнім ім’ям AMNESIA FOR DOCTOR'S MISTERY CORSO NATA PER VINCERE.
Прошу розібратись у викладеній ситуації, вжити необхідні заходи та повернути собаці мого розведення справжнє ім’я (фотографії додаються).
З повагою, Юрій Юрійович Агалаков.