Автор Тема: Нужна помощь - истощенный кобель КК с раной (Львов)  (Прочитано 1249 раз)

Оффлайн OleLukoe

• Глобальный модератор
  • Ветеран
  • Уважение: +24/-1
    • ● База объявлений о потерянных и найденных животных (Украина) ●
Елена Заяц - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=207209362961934&id=100010186147180&pnref=story
Цитировать (выделенное)
ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА !!!!!!!!
Собаці терміново потрібна допомога! Порода, якщо я не помиляюсь, бульмастиф . Що з ним сталось я незнаю, чи його викинули на вулицю (вивезли), чи він загубився, хоча я думаю, що все таки вивезли. Розкажу історію, як ми його знайшли:
Вчора 29.01 після обіду чоловік пішов вигулювати собаку, так як ми поки живемо в селі, вони завжди гуляють з ним за селом, в полі. На окраїні села стоїть дерев"яна "халупка" збита з дощок, по словам брата там ранійше був чийсь курятник чи щось типу того. Проходивши повз нього чоловік побачив собаку, з вигляду був схожий на динозавра з великою головою. Коли чоловік прийшов додому і розказав мені про нього, ми вирішили йому допомогти, він нашвидкоруч взяв з холодильника велику телячу лопатку і пішов його навідати. Коли чоловік прийшов, то розказав мені про те, як один із односельчан катигорично настроєний розстріляти собаку. Я була шокована. Поки наші дітки дивились мультики, ми пішли до нього вже вдвох. Знову взяли ще одну лопатку і пішли. Підійшли ми, але на відстані, чоловік свиснув і він вийшов з цієї "будки", як тільки я його побачила, я не вірила своїм очам, вибігла дуже дуже і дуже нереально худорлява собака, взяв з моїх рук цю кістку, відійшов від мене і почав жадібно її гризти. Побачивши шалений голод і жахливий вигляд цієї собаки ми вирішили приготувати йому вечерю. На вулиці було вже темно, збираючись до нього ми розказали брату про бідолаху, вечеря охолола до теплої температури, і ми втрьох пішли навідати Гуфа (так я його назвала, як тільки його побачила вперше). Чесно кажучи, мені було страшно підходити до нього в темряві, собака все таки не із маленьких і можливо дуже злиться на людей не тільки через те, що його викинули, а через те, що йому травмували голову чимось важким і в результаті у нього розбита голова в районі чола. Підійшли ми до так називаємої домівки Гуфа на відстані 20-25м, і почули вперше, як він грозно почав гавкати і виходити на вулицю, я уже хотіла тікати, але переосиливши себе попросила брата, щоб він посвітив на мене ліхтариком, щоб собака побачила як я кладу каструлю з їжею і зрозумів, що ми прийшли з добром і миром. Побачивши цю каструлю, Гуф підійшов до неї, навіть не рознюхуючи, почав жадібно "чавкати". І ми пішли, щоб йому не заважати. Ішовши назад додому ми розмовляли і дійшли до висновку, що так швидко він нам не довіриться, що потрібно багато часу, хоча б тиждень його стабільно годуючи він почне нам довіряти. Прийшли додому і з облегченням, що собака сита і їй буде тепло спати, ми готувались до сну. Вночі, годинка 3:00 - 3:30 до брата прийшов друг, по моєму з дискотеки, і із за цікавості він також хотів глянути на Гуфа, а брат хотів забрати каструльку, щоб в ній зранку принести йому сніданок. Цей хлопець взагалі близенько живе від цього місця але про нього нічого не чув і його не бачив. І що ви думаєте, Гуф спочатку почав ричати із далека на них, потім почав повільно підходити до цього хлопця, обережно встав на задні лапи, а передні поставив йому на плечі. Після цієї зворушливої церемонії брат забрав посудину і хлопці прямували додому. Подорозі назад вони помітили, що Гуф іде за ними, підходив все ближче і ближче, не встигли облянутись, як собака йшов уже попереду них щось винюхуючи. Поки хлопці дійшли до сусіднього двору, Гуф був вже у нас на подвір"ї. Каже брат, що зайшов як до себе додому, ніби то знав куди іде. Брат нас розбудив і сказав, що до нас прийшли гості )) Ми очам своїм не вірили, перед дверями стояв Гуф. Ми його нагодували і поки помістили в літній кухні, Його потрібно усердно годувати і за ним доглядати. Тому прошу у вас допомоги для Гуфа, Хто що може, чи це порада, чи консультація ветеринара, чи якась крупа, чи м"ясні обрізки, чи лопатку, чи вітаміни, будь-яка ваша допомога допоможе Гуфу хоча б трохи прийти в норму.
Ми дуже хочемо йому допомогти, але так, як у нас троє діток такої матеріальної можливості у нас немає, щоб забезпечити собаку повноцінним харчуванням і необхідними для нього речами.
Наперед дякую !!!
Поки кидаю фото такі, які змогла зробити, Пізнійше скину інші, ближче.

Для помощи репостами
ВК https://vk.com/canecorsokiev?w=wall-43488324_961
ФБ https://www.facebook.com/CaneCorsoKiev/photos/a.432059173517477.73703356.432042453519149/1059503594106362/?type=3&theater

Оффлайн OleLukoe

• Глобальный модератор
  • Ветеран

Оффлайн OleLukoe

• Глобальный модератор
  • Ветеран
Олена Заяць
098 954 95 41
ВК https://vk.com/id179422954
ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010186147180&fref=ufi

«Зараз Гуф у нас. Був в жахливому стані, але вже трішки йде на поправку. Їсть по 0,5-0,7 л 5-6 раз в день. Харчування: каші на м"ясі, супи на бульйоні і т д. Сьогодні будемо обробляти рани, і по можливості на днях викличемо ветеринара. 098 954 954 1»

Оффлайн korn-x

• Старожил
  • Уважение: +2/-0
Если хорошо относится к собакам могу взять на передержку с возможностью остатся

Оффлайн OleLukoe

• Глобальный модератор
  • Ветеран
Нужно связываться с Еленой, куратором.

Оффлайн korn-x

• Старожил
Блин, я завтыкала, что собака во Львове, я из Киева... *нет*

Оффлайн Marion

• Постоялец
korn-x, если хорошо относится к собакам и Вы можете взять на передержку еще и с возможностью остаться (!!! это же счастье какое). то можно организовать переезд)
так здорово, что есть такие отзывчивые люди, как Вы!!!
Life is short. Eat dessert first )))

Оффлайн korn-x

• Старожил
Marion У меня просто кобель тоже, но к собакам агрессии нет. На передержку взять могу. По поводу  остаться, конечно обещать не буду, так как мы планировали приобрести суку в ближайший год. На данный момент живем в доме и хочется просто помочь собаке не умереть с голоду и холоду.... В любом случае, если его откормить/подлечить, ручки ему можно будет найти.

Оффлайн OleLukoe

• Глобальный модератор
  • Ветеран
Меня попросили удалить посты в соц.сетях по Гуфу, чтобы люди не тревожили Елену уже напрасными звонками - Гуфа больше нет в живых. Подробностей нет, человеку не до подробностей сейчас...

Оффлайн Ируська

• Благодарность? Это болезнь собак, не передающаяся человеку.
  • Ветеран
  • Уважение: +6/-0
  • BRUNO... моя душа и сердце всегда с тобой...
как же так.....

Оффлайн svetik2202

• Постоялец
  • Уважение: +3/-0
  • Aston Martin