Ваніта дуже лагідна,спокійна,врівноважена девка!!!Характер у неї просто шикарний!!!!В неї дуже хороша психіка(нервова система),всі цьому дуже дивуються,як мені в Ужгороді на виставці сказав суддя,що зараз дуже рідко зустрінеш корса з такою психікою!!!
Вона у нас всім замість мамочки!!!!Страшно любить дітей і цуценят,вона їх поки всіх не помиє,не оближе доти не втихомириться,бо її не можливо забрати додому,Вані би бавилася з ними цілий день.Дуже любить ходити гуляти.Коли ми ідем на озеро або до лісу на шашлики,завжди берем її з собою,вона дуже любить природу!! В нас одного разу був такий випадок,коли ми ходили гуляти в ліс,наша Вані знайшла гніздо маленьких пташенят і прибігла до мене і почала чомусь гавкати і іти знову в ту сторону звідки прийшла і мене тягнула в придачу!!!Чесно кажучи я подумала,що вона хоче бавитись,але ні вона мене привела прямо до того гнізда!!!!Саме головне,що вона не трогала пташенят,а тільки нюхала і дивилась на мене,що буду я робити!!Ось така у нас хранителька природи!

На рахунок того як росла я дуже не знаю,бо ми її взяли дорослою!!!Ну а по розповідях казали,що вона дуже шибушна була і вперта та вона і зараз такою лишилась!!!!!! *хахаха*А дресура в нас в процесі,бо на цей момент крім виставок вона нічого не знає!!!Але ми вже вчимося!!!І досить з хорошими результами!!!!