Диана Дуже приємно, що незважаючи на те, що ми на форумі нещодавно, наші нові друзі приділяють нам увагу. І взагалі, тут дуже позитивна атмосфера. Що стосовно Ромео. Основна риса - доброта. А ще він дуже веселий. Після ранкового підйому, головним своїм призначенням і справою честі вважає облизування всіх членів сім"ї. Гуляємо з ним дуже багато. На прогулках його карколомні стрибки і кульбіти примушують завмирати серце, а ще коли я присяду на якесь звалене дерево, то він обов"язково на швидкості, що наближається до швидкості звуку, застрибує мені на руки. Не скажу скільки він важить, так як до недавна ми важились вдвох на своїй домашній вазі, а зараз показників електронної шкали на нас двох не вистачає (і це при тому що ні я ні він на вигляд надлишкової ваги не маємо), а крім мене його підняти, щоб зважитись з ним, ніхто не може. Фотографуватись не любить. Взагалі я можу його посадити на місці на деякий час, але як тільки він побачить в моїх руках фотокамеру - ніяка сила його не втримає від спокуси скуштувати об"єктив. Фото робимо тільки зненацька і непомітно для нього. Як тільки опиняємось в новому місці, відірвати його від обнюхування кожного сантиметра території можна тільки обіцянкою поцілуватись з ним. Ласощів не любить ніяких. спробував майже все. Навіть печінку маленькими шматочками в духовці піджарював. Печиво, цукерки, кістки із сухожилків - без задоволення. Мінералку і вітаміни даю шляхом відкривання пащі і засипанням на корінь язика, і не випльовує все це, здається, тільки із - за поваги до моїх старань. Одним словом він у мене не "Харчовик".
В 5 місяців довелося видалити аденому в одному оці, то тепер мої брати (їх у мене двоє) розказують всім нашим друзям і знайомим, що я робив своєму собаці пластичну операцію по збільшенню очей і мабуть скоро буду робити підтяжку шкіри. А коли додадуть розповідь про те як ми його доглядаємо, то більшість із слухачів висловлюють бажання бути нашим кане - корсо. А якщо серйозно, то ми всі його дуже любимо.
P.S. Мене звати Віталій і всі кажуть, що я дуже схожий із своїм собакою. Для мене це найприємніший комплімент.