Автор Тема: NOSTRE SPERANZE ROMEO  (Прочитано 28262 раз)

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
  • Уважение: +11/-1
NOSTRE SPERANZE ROMEO
« : 25 Января 2011, 22:17:37 »
Спроба відкрити сторінку

Оффлайн Диана

• Член Президиума ВКП, Заводчик
  • СУПЕР-Модератор
  • Ветеран
  • Уважение: +160/-0
  • Куратор Харьковского региона
Re: NOSTRE SPERANZE ROMEO
« Ответ #1 : 25 Января 2011, 22:27:09 »
Виталий, у вас все получилось! *хахаха* С открытием веточки!  *привет*Ну а теперь знакомьте нас со своим Ромео! *руки*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #2 : 26 Января 2011, 00:26:12 »
                                                             Дивовижна історія знайомства з Кане корсо.
Травень 1999 року. Змагання. Кінний конкур - "Кубок Дарлінга". В перерві маю розмову з знайомим ветеринарним лікарем. Знаючи що наша родина дуже любить тварин, а також що в нас є достатньо місця для їх утримання, вона пропонує мені забрати собаку, яка перебуває у них в клініці на стаціонарному лікуванні і яку відмовились після одужання забирати господарі, а собака дуже добра, гарно ладнає з дітьми, позбавити її життя дуже шкода, а утримувати в клініці дорого. Отримавши мою згоду, мені вивели цуценя (4 міс.), з яким я пов"язав своє життя з першого погляду. Добрі очі і погляд закарбувались в серці назавжди. Не біда що ні вона,  ні я не знаємо породи, та й чи важливо це,  коли перед собою бачиш втілення душі. Колегіально встановили, що це скоріш всього дуже вдала "помісь" ротвейлера та мастино неаполітано. Так і розпочалося моє більш ніж десятирічне життя з цією чудовою, відданою, люблячою, турботливою хоч і "безпородною" собакою. Дуже скоро "Чак" (так його було названо) став улюбленцем всієї нашої численої родини, та беззмінним і терплячим партнером в іграх моїх (на той час двох) синів. На протязі всього часу нашої дружби, він викликав незмінне почуття захоплення своїми рисами характеру, розумом та поведінкою, особисто в мене, а також у наших знайомих і друзів. Не в останню чергу завдяки йому у нас склалися свої традиції взаємин у родині: без підвищених інтонацій у розмові, без проявів невдоволення діями один одного, без натяку на насилля  та недружній фізичний контакт в іграх дітей. Боже збав. Навіть краплі агресії він не проявив жодного  разу в своєму житті, але скавуління і докір в його очах в момент коли він легенько тримає твою руку своїми величезними зубами, мимоволі підказує тобі, якими за змістом мають бути твої ігри з дітьми, відповідальність за яких лежала і на його плечах. Адже це вони навчилися ходити тримаючись за його куций хвіст, адже це вони засинали на його лапах разом з ним, замучивши його та замучившись самі (вони бувають такі надоїдливі - дай "Чак", на "Чак",  але разом з тим такі рідні). Про співіснування з такою твариною можна булоб написати окрему книгу за кожен прожитий день. Та час невблаганний, закони життя не зміниш і рано чи пізно ця мить настає.
    Нестало і мого улюбленця. Втрата була: сказати болісна - нічого не сказати.
    Минуло півтора року. За цей час мені пропонували різних собак, але в голові ті очі і той більше ніж людський погляд.
    Травень 2010 року. Зустріч випускників. Однокурсниця. Не вірю своїм очам. Поруч з нею все та ж вдала "помісь" ротвейлера з мастино. На свої не зовсім "внятні" запитання та коментарі чую відповідь, що це ніяка не "помісь" а чистісінька порода - Кане корсо. Я про таку жодного разу в житті не чув, та це в кінці кінців (на щастя) не означає що її не існує.
     Переживши ніч, зранку починаю телефонувати за всіма номерами знайденими в інтернеті, що пов"язані з цією "новою" для мене, але так давно знайомою породою. Доля зводить мене  з чудовою жінкою та її чоловіком до яких я зразу відчув довіру (практично нічого не знаючи про них). На той час нас скоріш всього поєднала любов до собак. По щасливому збігу обставин у них підростали цуценята, серед яких невідкладно я зробив несвідомий вибір найкращого собаки на землі, з яким уже пів - року росте мій третій дворічний син, і мене часто відвідує щасливе почуття "дежавю".
                  Дякую всім власникам Кане корсо за Ваш вибір! Адже Ви складаєте найкращу частину добрих людей.
                                         (Поруч з цими тваринами людина бути злою не може.)  

Оффлайн Корсо

• Президиум Заводчик
  • СУПЕР-Модератор
  • Ветеран
  • Уважение: +164/-4
  • п-к Victoria Corso Vin kane-korso.com
    • http://kane-korso.com
« Ответ #3 : 26 Января 2011, 01:05:42 »
VGordiienko, очень трогательная история!  Теперь ждем таких же интересных рассказов о Ромео. Ну, и конечно фоточек.
Не можешь изменить ситуацию, измени отношение к ней

Оффлайн Диана

• СУПЕР-Модератор
  • Ветеран
« Ответ #4 : 26 Января 2011, 01:10:40 »
VGordiienko Очень интересное и трогательное повествование! *класс* *руки*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #5 : 26 Января 2011, 02:25:29 »

Оффлайн Виктория Nostre Speranze

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
  • Уважение: +73/-13
  • http://www.corso-vika.kiev.ua/
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #6 : 26 Января 2011, 13:28:41 »
   *привет* Приветствую Вас  на форуме!  *любовь*
В разделе "Другие питомцы" Вы можете пообщаться с владельцами Рикардо и Ринальдо (однопометниками Ромео).
Ждем фото красавчика Ромео с Вашей замечательной семьей. Если у Вас есть фото Ромео с детками, принимайте участие у нас на форуме в конкурсе "Корсо и дети".   

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #7 : 26 Января 2011, 20:36:23 »

Оффлайн Диана

• СУПЕР-Модератор
  • Ветеран
« Ответ #8 : 26 Января 2011, 23:39:39 »
Вот уже и фоточки научились выкладывать! *круто*
Славный малыш! *класс* Хотим еще фоточек, и побольше! *руки*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #9 : 28 Января 2011, 09:31:06 »

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #10 : 28 Января 2011, 09:34:46 »

Оффлайн Виктория Nostre Speranze

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
  • Уважение: +73/-13
  • http://www.corso-vika.kiev.ua/
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #11 : 28 Января 2011, 09:53:23 »
 *класс* Хорошенький детеныш! *любовь*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #12 : 28 Января 2011, 10:29:14 »
Фотки викладаю з запізненням, тому вони будуть поступати в хронологічному порядку.

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #13 : 02 Февраля 2011, 20:06:51 »

Оффлайн Анжелика

• Заводчик
  • Пользователь
  • Уважение: +1/-1
« Ответ #14 : 02 Февраля 2011, 20:34:18 »
Парень просто чудо *класс* *класс* *класс*