Автор Тема: NOSTRE SPERANZE ROMEO  (Прочитано 28247 раз)

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
  • Уважение: +11/-1
Re: NOSTRE SPERANZE ROMEO
« Ответ #30 : 13 Февраля 2011, 23:02:57 »
Диана Дуже приємно, що незважаючи на те,  що ми на форумі нещодавно, наші нові друзі приділяють нам увагу. І взагалі, тут дуже позитивна атмосфера. Що стосовно Ромео. Основна риса - доброта. А ще він дуже веселий. Після ранкового підйому, головним своїм призначенням і справою честі вважає облизування всіх членів сім"ї. Гуляємо з ним дуже багато. На прогулках його карколомні стрибки і кульбіти примушують завмирати серце, а ще коли я присяду на якесь звалене дерево, то він обов"язково на швидкості, що наближається до швидкості звуку, застрибує мені на руки. Не скажу скільки він важить, так як до недавна ми важились вдвох на своїй домашній вазі, а зараз показників електронної шкали на нас двох не вистачає (і це при тому що ні я ні він на вигляд надлишкової ваги не маємо), а крім мене його підняти, щоб зважитись з ним, ніхто не може. Фотографуватись не любить. Взагалі я можу його посадити на місці на деякий час, але як тільки він побачить в моїх руках фотокамеру - ніяка сила його не втримає від спокуси скуштувати об"єктив. Фото робимо тільки зненацька і непомітно для нього. Як тільки опиняємось в новому місці, відірвати його від обнюхування кожного сантиметра території можна тільки обіцянкою поцілуватись з ним. Ласощів не любить ніяких. спробував майже все. Навіть печінку маленькими шматочками в духовці піджарював. Печиво, цукерки, кістки із сухожилків - без задоволення. Мінералку і вітаміни даю шляхом відкривання пащі і засипанням на корінь язика, і не випльовує все це, здається, тільки із - за поваги до моїх старань. Одним словом він у мене не "Харчовик".
 В 5 місяців довелося видалити аденому в одному оці, то тепер мої брати (їх у мене двоє) розказують всім нашим друзям і знайомим, що я робив своєму собаці пластичну операцію по збільшенню очей і мабуть скоро буду робити підтяжку шкіри. А коли додадуть розповідь про те як ми його доглядаємо, то більшість із слухачів висловлюють бажання бути нашим кане - корсо. А якщо серйозно, то ми всі його дуже любимо.
 P.S. Мене звати Віталій і всі кажуть, що я дуже схожий із своїм собакою. Для мене це найприємніший комплімент.

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #31 : 14 Февраля 2011, 00:55:47 »
Юля Так. Ви абсолютно праві. Наш улюбленець це перш за все радість спілкування з такою чудовою істотою, а також друг і партнер в іграх дітей та прогулянках дорослих. Але ми не відмовляємо собі в отриманні позитивних виставкових емоцій. Це так класно!
 Поки що найвищим нашим досягненням є БП-2 на Київських зустрічах САС UA 31.10.2010 р. клас бебі під суддівством Мар"яно де Кіко. Коментар - "бажаний кращий хендлінг". Це була наша перша виставка і ми вважали, що пройшовшись перед виставкою два рази довкола хати на ринговці ми стали зірками рингу. Мої рідні після виставки казали, що ми заслуговували на перемогу, так як всі учасники рухались по рингу на своїх "шасі", хендлери на двох, собаки на чотирьох, а ми рухались тільки на моїх двох. Ромео комфортно розташувався у мене на руках. Кажуть виглядало дуже елегантно.
 Приймали участь також на виставках Київська Русь під суддівством Peter Rehanek та Кришталевий кубок України (Johcen Eberhardt) 2 x FCI - CACIB відповідно 11 та 12.12.2010 р. клас цуценята. Підійшли ми до виступу набагато серйозніше. Займалися і виставлялися з гарним хендлером. Все виглядало набагато краще ніж під час першої спроби - гарно рухався, виконував всі вимоги, дав оглянути зуби та пристойно витримав стійку. Але тут ми задовольнились "Перспективою", тому що перед виставкою отримали дві підряд травми (сильний поріз передньої ноги - робили складну операцію, та розтягнення задньої ноги), та мали декілька вікових проблем (розпущена лапа, дещо прогнута спина).
 На Акану не заявлялись і скоріш всього пропустимо на жаль "Золоті ворота 2011", та "Україна 2011" 16 та 17.04.2011 в Києві, так як знову маємо проблеми - защемлення нерва між 6 і 7 позвонками. На якість життя не впливає, але рухи задніх ніг дещо розбалансовані. Але як гості будемо обов"язково.

Оффлайн Виктория Nostre Speranze

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
  • Уважение: +73/-13
  • http://www.corso-vika.kiev.ua/
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #32 : 14 Февраля 2011, 11:07:50 »
 *нет*  Очень тяжелый   и крупный мальчик.
На прогулках його карколомні стрибки і кульбіти примушують завмирати серце,
Вот это ему категорически противопоказано. Жалко ребенка ограничивать в движениях, но ему желательно гулять на поводке. Не  переживайте, это никак не отразится на его формировании. КРЕПИТЕСЬ! СКОРЕЙШЕГО ВЫЗДОРОВЛЕНИЯ КРАСАВЧИКУ РОМЕО!   *любовь*

Оффлайн кася

• Ветеран
  • Уважение: +19/-2
  • Viva Kassandra Nostre Speranze
« Ответ #33 : 14 Февраля 2011, 12:17:40 »
Везде относительно молоссов написано:до 15 месяцев,а тяжелым мальчикам до 1.5 лет нельзя прыгать и много бегать.В соседнем доме привезли из Харькова хорошего мальчика корсика,с двух месяцев хозяин накручивал бегом с ним километры по району.Сейчас мальчику 15 мес и задние ноги у него стоят в разные стороны(иксом),без слез смотреть нельзя.Хозяин,несмотря на наши советы и советы ветеринара,угробил мальчика.Успехов вам в лечении Ромео и скорейшего выздоровления.

Оффлайн Юля

• Barselona Nostre Speranze
  • Старожил
  • Уважение: +4/-0
  • Lona
« Ответ #34 : 14 Февраля 2011, 17:14:49 »
Какие вы молодцы с Ромео)))) Да, теперь лечитесь и снова за работу) А вот с Лонкой занимаюсь рабочими качествами, - надеюсь скоро что-то смогу демонстрировать))) Это тоже очень интересно) *класс* *класс* *класс* *класс*
 Она у меня просто любит только свою семью....всех остальных мы просто можем терпеть, но гладить её могут только избранные)))
Лучшее, что есть у человека, - это собака

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #35 : 14 Февраля 2011, 21:46:23 »

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #36 : 14 Февраля 2011, 23:02:14 »
Виктория Президент ВКП кане корсо  кася Дуже дякую за поради. Врахую обов"язково і зроблю все що в моїх силах (можливо навіть більше). А стрибає він вище голови навіть в хаті, але ми будемо намагатися звести до мінімуму несанкціоновані трюки. Впевнений що в нас все вийде.

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #37 : 27 Марта 2011, 13:09:53 »
VGordiienko, как поживает наш Ромео?  *любовь*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #38 : 30 Марта 2011, 01:17:43 »
Вікторія! Радо вітаємо Вас на нашій сторіночці. А то я все більше заходжу на інші та залишаю там свої коментарі. Стосовно Ромео. Перш за все велика подяка Вам за собачку та за участь у його житті. Він справді чудовий! Дуже гарний та добрий. Ідеально підійшов для нашої сім"ї. Скоро виповниться 11 місяців (пролетіли як один день). В 10 місяців мав зріст 68 см. та вагу 50 кг. Завдяки рекомендаціям ветеринарів, та порадам друзів на форумі, з проблемами майже повністю справились. Окрім мене ніхто нічого не помічає. Але я знаю кожен його рух, тому постійно працюю над формуванням і розвитком свого малюка. Обмежую рух, намагаюсь ефективно і якісно збалансувати мінералку. Постійно використовував Canina (Німеччина), зараз пробую 8 в 1 (США)- порадили спробувати. Окрім того їздимо на загальний курс "послушки" в клуб "Фенікс" (зручно по розташуванню ст. м. Либідська). Мій собачка дуже здібний. Досить один раз дати зрозуміти що від нього вимагається, він з радістю виконує все всього - навсього за один поцілунок. Правда після повернення з занять відпочиває майже цілий день. Мабуть стомлюється не стільки фізично, як від великої кількості собак, людей, машин... В будинок ніхто непоміченим зайти не може, всіх попередить гарним, грудним, солідним гавкотом. Але загрози та агресії не проявляє. Своїх любить, а чужі заходять після дозволу в присутності когось із нас і цього йому достатньо щоб зрозуміти, що людині тут раді. Так що всіх бажаючих запрошуємо на гостину.

Оффлайн Диана

• Член Президиума ВКП, Заводчик
  • СУПЕР-Модератор
  • Ветеран
  • Уважение: +160/-0
  • Куратор Харьковского региона
« Ответ #39 : 30 Марта 2011, 11:24:02 »
VGordiienko Очень приятно читать ваш пост. Столько любви и нежности в ваших словах. *руки* Ромео у вас ведет себя как истинный корсик. Умничка! *класс*

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #40 : 30 Марта 2011, 21:03:37 »
Какие Вы с Ромео молодцы, что ходите заниматься на площадку. *класс*
Если не трудно, покажите фото  малыша   *любовь*

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #41 : 31 Марта 2011, 01:10:24 »
Диана Справді дуже дякую. Коли відчуваєш розуміння щирості своїх почуттів, це завжди піднімає настрій і спонукає проявляти найкращі якості частіше і частіше. Мабуть люди шукають спілкування в великій мірі для визнання своєї доброти іншими добрими людьми. А в результаті виграють від цього всі хто оточує нас: собаки, друзі, рідні.
А тому ще раз дякую за те, що не шкодуєте теплих слів для тих хто їх потребує.

Оффлайн VGordiienko

• Постоялец
« Ответ #42 : 31 Марта 2011, 01:13:54 »
Виктория Президент ВКП кане корсо Обов"язково незабаром викладу декілька свіжих фото.

Оффлайн love

• Ветеран
  • Уважение: +75/-0
  • мой сынулька En Shamrai
« Ответ #43 : 31 Марта 2011, 08:41:46 »
С самого начала прочитала вашу темку, историю читала с заворожением, просто как в сказке.
Как замечательно что есть такие люди как Вы.
Какике вы молодцы!!!! *хлопаю* *цветок*
Это замечательно когда с такой радостью и упорством занимаютсясвоей любимой собакой *любовь* ведь они наши роднулички  *любовь* *любовь* *любовь* и стараешься им дать всё самое лучшее.

• www.corso-vika.kiev.ua
  • Президиум Заводчик
  • Ветеран
    • www.corso-vika.kiev.ua
« Ответ #44 : 31 Марта 2011, 13:07:48 »
love *класс* *класс* *класс*